Home Extern 16 oameni au fost răniți într-un schimb de focuri în Statele Unite

Sursa Foto: nola.com

Cel puțin 16 oameni au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un schimb de focuri în Statele Unite. Incidentul a avut loc pe un teren de joacă din New Orleans, acolo unde 500 de persoane se adunaseră la o petrecere și să filmeze un videoclip.

Potrivit poliției, incidentul a pornit de la două persoane care ar fi făcut parte din grupuri rivale și care au început să tragă în mulțime. Din fericire, nimeni nu a fost ucis în schimbul de focuri.

10 oameni au fost transportați cu ambulanțele, în timp ce alte 6 persoane au ajuns la spital cu mașini personale. Printre cei răniți se află și un copil de 14 ani, care a fost împușact de trei ori în picior.

Conform poliției, mitingul nu era autorizat, iar în momentul izbucnirii incidentului mai multe echipaje deja se îndreptau spre locul de joacă pentru a-i dispersa pe cei adunați acolo.

Potrivit unor martori citați de Fox News, după schimbul de focuri, un bărbat a fost văzut fugind cu o mitralieră în mână. Până acum, poliția nu a prins niciun suspect.

sua 2

sursă foto: foxnews.com

sua 1

sursă foto: foxnews.com

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE