Home Social A fost găsită cerşetoarea cu voce de aur! Află povestea ei controversată

Sursa Foto: captură Pro TV

Cerşetoarea care a fost filmată în timp ce cânta într-un mod impresionant, folosind această metodă pentru a obţine bani, a fost găsită de către o televiziune din România.

“Cerşetoarea cu voce de aur”, aşa cum au spus internauţii despre ea, când i-au asultat glasul, locuieşte într-o cămăruţă din comuna Leordeni, judeţul Argeş. Însă, toţi cei care au scris pe internet despre ea că au văzut-o în diverse oraşe din ţară au avut dreptate. Ea colindă România în fiecare săptămână. De obicei pleacă sâmbăta de acasă, cu trenul, de fiecare dată într-un alt oraş al ţării. A plecat din Argeş până în Baia Mare sau chiar până în Germania.

Ascult-o pe cerşetoare aici: O cerşetoare din România uimeşte internetul. Toţi spun că are o voce de aur

O cheamă Rodica Nicolae şi are 57 de ani. Femeia a povestit pentru Pro TV că cerşeşte de la vârsta de 16 ani. Atunci şi-a descoperit glasul şi, cum nu avea altă posibilitate de a se întreţine, a început să cânte pe străzi.

“Trăiesc din mila oamenilor, cerşesc, cânt! Asta mă ţine în viaţă! Nu am lux, de-abia mă ţin cu o bucată de pâine, de azi pe mâine! Pe scările de bloc nu mă urc, că mi-e frică, sunt copii care se sperie! Şi cânt pe stradă!”, povesteşte tanti Rodica, pentru sursa citată.

Aceasta trăieşte, împreună cu soţul ei bolnav de ciroză, dintr-un ajutor social în valoare de 250 de lei. Dar spune că dacă merge două zile la cerşit are mâncare pentru o săptămână. Mulţi români s-au revoltat pe internet şi spun că ar fi putut să muncească, dar ea povesteşte că nu a mers nicio zi la şcoală şi nu ştie ce altceva ar putea să facă pentru a-şi câştiga pâinea.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, o ia pe străzi şi pe nepoata ei.

“Dă-mi şi mie un caiet, dă-mi şi mie un pix”, cerşeşte fetiţa de câţiva ani.

Cerşetoarea cu jale în glasul puternic mărturiseşte că a fost deseori invitată în casele oamenilor, unde a primit de mâncare şi a fost pusă să cânte, gazdele fiind impresionate de vocea ei. Susţine chiar că multe persoane au început să plângă când au auzit-o cântând.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE