Home Lifestyle A fost părăsită de iubitul ei înainte de nuntă, iar acesta a...

părăsită
Sursa Foto: Manchester Evening News

O tânără care a fost părăsită de logodnicul ei cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă a devenit unul dintre cei mai cunoscuți autori de povești din călătorie din lume, ca urmare a deciziei pe care a luat-o după anunțul care i-a stricat planurile de a întemeia o familie.

Katy Colins, acum în vârstă de 30 de ani, a fost devastată acum 4 ani de vestea că iubitul ei nu mai vrea să o ia de soție. Dar în loc să cadă în depresie, și-a făcut bagajele și a pornit să vadă lumea.

În acele momente, am simțit că inima mea se sparge în bucăți. Eram confuză și dezamăgită și nu știam încotro s-o apuc. Atunci m-am hotărât că vreau să călătoresc. Mi-am dat demisia de la firma de PR la care lucram și mi-am vândut mașina și casa. Practic, am rămas doar cu ce puteam înghesui într-o valiză, a povestit Katy pentru Manchester Evening News.

De atunci, de una singură, a vizitat Thailanda, Nepal, Dubai, India, Franța, Brazilia, Argentina, iar acum se pregătește de încă o călătorie de neuitat în Filipine.

Tânăra părăsită de logodnic, model pentru mii de oameni

Și-a postat experiențele de călătorie pe un blog, în special pentru a îi ține la curent pe membrii familiei și pe prieteni despre locurile în care se afla. Doar că postările ei au atras mai mulți cititori decât se aștepta.

Oameni pe care nu îi cunoșteam au început să îmi citească blogul și să îmi trimită mesaje despre cât de puternică am fost ca să las totul în urmă. Am primit mailuri de la bărbați singuri, de la femei singure, care îmi spuneau că blogul meu i-a inspirat, pentru că dacă ai fost părăsit nu înseamnă că trebuie să intri într-o pasă proastă și să te îndopi cu înghețată. Poți folosi această experiență ca pe un catalizator pentru a face lucruri mai mari și mai bune.

Katy a început să scrie o carte despre experiențele ei. Și, chiar în ziua în care ar fi împlinit trei ani de la nuntă, a primit un telefon de la o editură care s-a oferit să îi publice volumul.

Sunt foarte fericită acum. Faptul că am fost părăsită este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum. Am escaladat un vulcan activ în Chile, am dormit în jungla thailandeză, am fost acoperită de vopsea sfântă în India, am făcut skydiving în Franța, chiar am survolat cu un avion vârful Everest. Am experimentat lucruri la care nici măcar nu visam, dar nimic nu se compară cu faptul că mă pregătesc să devin scriitoare, spune Katy.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE