Home Lifestyle VIDEO Membrii celebrei trupe ABBA s-au reunit pentru o seară, după opt...

abba

După opt ani de zile în care nu au mai fost văzuți împreună, membrii legendarei trupe ABBA s-au reunit la Stockholm, acolo unde Bjoern Ulvaeus a deschis un restaurant cu specific grecesc.

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog și Bjoern Ulvaeus și-au făcut apariția separat, pe covorul roșu, spre marea încântare a fanilor și a invitaților, iar surpriza a venit când cei patru idoli ai muzicii pop au urcat pe scenă pentru a oferi o imagine rar întâlnită.

Cu toate astea, Benny Andersson a declarat că nu crede că se vor mai afla împreună pe o scenă pentru a susține vreun concert.

Ultima dată, membrii ABBA au fost văzuți împreună în 2008

Membrii ABBA nu au mai fost văzuți în același loc din 2008, de la premiera de la Londra și de la Stockholm a filmului „Mamma Mia!”.

De altfel și restaurantul inaugurat miercuri de Bjoern Ulvaeus este făcut după modelul tavernei grecești din filmul „Mamma Mia!”, arată Daily Mail.

Un alt eveniment care ar fi trebuit să îi aducă împreună a avut loc în 2013, atunci când în capitala Suediei a fost deschis muzeul dedicat formației, însă la acea vreme Agneta Fältskog se afla în Marea Britanie, pentru a-și promova ultimul album și nu a putut lua parte la inaugurare.

Din 1974, grupul care a cântat împreună timp de zece ani, a vândut peste 380 de milioane de albume în întreaga lume și are fani din toate generațiile. Pe scenă nu au mai fost văzuți împreună de peste 30 de ani și totuși, grupul se bucură în continuare de succes.

În acest moment, Agnetha Fältskog are 65 de ani, Björn Ulvaeus și Anni-Frid Lyngstad, 70, iar Benny Andersson are 69 de ani.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE