Home Eveniment VIDEO Accident grav, şofer salvat de separatoarele de sens de pe DN1

DN1
Sursa Foto: captură Youtube

Şoferul unui autoturism a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a fost implicat într-un accident produs la sfârşitul săptămânii trecute, pe DN1, în localitatea Otopeni.

Potrivit celui care a postat imaginile pe internet, şoferul circula cu viteză şi a încercat să depăşească o altă maşină pe partea dreaptă, însă a pierdut controlul volanului şi s-a lovit puternic de parapetele care separă cele două sensuri de mers.

Exact în acel moment, pe celălalt sens se apropia un alt autoturism.

Masina cu numere de Ilfov depaseste prin dreapta cu viteza mare si pierde controlul. Perapetele de pe centrul soselei isi face treaba, daca accidentul se petrecea acum cateva luni, cu siguranta erau urmari tragice. Din fericire nimeni nu a fost ranit de data asta, scrie cel care a făcut publice imaginile.

Montarea separatoarelor de sens pe DN1 a început ca urmare a numărului mare de tragedii produse pe acest drum, în ultimii ani.

În septembrie 2014, George Dumitru, un tânăr de 28 de ani, a intrat cu toată viteza, pe contrasens, într-un autoturism. Şase oameni, inclusiv şoferul vinovat, şi-au pierdut viaţa atunci.

În mai 2016, jurnalista Oana Dicu a murit sub privirile fiicei sale, în vârstă de numai 4 ani. Oana se afla la volan, la ieşire din Bucureşti, când o Dacie Logan intrată pe contrasens a izbit în plin maşina pe care o conducea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE