Home Extern Adolescentă de origine română, dată dispărută în Marea Britanie

adolescentă
Sursa Foto: Kingsbridge Police

O adolescentă de 18 ani, de origine română, este dată dispărută de mai bine de o săptămână în Kingsbridge, un oraş din sud-vestul Marii Britanii.

Elizabeth Breja Timar a fost văzută ultima dată lunea trecută, pe 13 iunie, în zona Blackpool Sands, Stoke Fleming.

Fata are 1,62 înălţime, constituţie medie, păr şaten şi poartă ochelari. La momentul dispariţiei purta o jachetă neagră, cu o bluză roşie pe dedesubt şi jeanşi.

Poliţia spune că, potrivit unor martori, tânăra şi-a petrecut ziua în care a dispărut la plajă, în compania unui bărbat care deocamdată este neidentificat.

Autorităţile au declanşat o amplă operaţiune de căutare a fetei, atât pe uscat, cât şi în largul mării.

Elicoptere şi drone au survolat zona în care aceasta a fost văzută ultima dată, însă fără rezultat.

Încă din momentul dispariţiei, familia fetei a început, în parelel, să o caute. Vineri, rudele adolescentei au văzut ceva plutind pe mare şi au chemat autorităţile. A fost însă o alarmă falsă, scrie presa din Marea Britanie.

Poliţia este foarte îngrijorată şi de siguranţa familiei lui Elisabeth, deoarece, în căutarea disperată a tinerei, aceştia ajung în locuri stâncoase, extrem de periculoase, punându-şi în pericol vieţile.

Autorităţile au anunţat că au clasificat dispariţia adolescentei ca fiind un caz de risc major şi că vor continua operaţiunile şi în zilele următoare.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE