Home Extern Adolescentă româncă de 19 ani, ucisă într-un tragic accident în Marea Britanie

Sursa Foto: http://varnished.worcesternews.co.uk

O adolescentă din România a fost ucisă sâmbătă în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme în apropiere de Holt Heath, în Worchestershire, Marea Britanie.

Fata lucra din luna iunie la Top Barn Activity Centre și abia coborâse din autobuz pentru a merge la muncă. Ea a fost lovită de una dintre mașini, care a ricoșat în urma coliziunii.

Un pieton a fost rănit și, în ciuda eforturilor noastre de resuscitare, am fost nevoiți să declarăm decesul, a declarat un purtător de cuvânt al ambulanței din West Midlands, regiunea în care a avut loc tragedia.

Poliția a închis drumul pentru câteva ore și a ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de la magazinele din apropiere. Cei care au cunoscut-o pe tânără s-au declarat șocați de vestea dispariției ei.

Este o veste groaznică. Era o fată extrem de simpatică și îmi pare atât de rău pentru familia ei din România, spune Alice Harper, proprietarul fermei la care era angajată tânăra.

Poliția nu a anunțat deocamdată dacă au fost făcute arestări în urma tragediei, scrie presa locală. Autoriățile nu au făcut public pentru moment numele tinerei ucise.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE