Home Politică Presa, subiectul noii cărţi a lui Adrian Năstase

Sursa Foto: Adrian Nastase via Facebook

Fostul premier Adrian Năstase va lansa joi noua lui carte. “Presa de la A la N” se intitulează şi este, în principal, un volum despre presa din vremurile în care era şeful Executivului. Înainte de lansarea de la Bookfest, Năstase dezvăluie că sunt publicate şi stenogramele discuţiilor purtate de el, din funcţia de premier, cu jurnaliştii vremii.

“Joi, 21 mai, la Târgul de carte de la Romexpo, la ora 14, voi lansa o nouă carte, „Presa de la A la N”, continând, intre altele, o stenogramă a unei discutii pe care am purtat-o, in 2003, cu mai multi directori de publicatii si jurnalisti – Octavian Paler, Valentin Păunescu, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Marius Tucă, Sabina Fati, Horia Alexandrescu, Lucian Mândrută, Valeria Dorneanu, Liviu Mihaiu. Vor fi alături de mine, pentru a comenta acest volum, Vasile Dâncu, Marius Tucă si Horia Alexandrescu.”

Adrian Năstase a fost premier în perioada 2000-2004, iar relaţia lui cu presa în acea perioadă este una controversată. Mulţi analişti spun acum că presa i-a fost aservită, în timp ce Năstase spune că a fost atacat de mai multe ori.

Marius Tucă, unul dintre jurnaliştii care vor fi lângă Năstase joi, la lansare, a dezvăluit puţin despre noua carte.

Adrian Năstase lansează vorbe din vremurile de glorie” – a scris Tucă pe site-ul său.

Până acum, fostul premier Adrian Năstase a publicat nu mai puţin de 49 de cărţi.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE