Home Sport Alexandra Dulgheru, victorie formidabilă la Roma

Sursa Foto: Facebook

Alexandra Dulgheru a reuşit o victorie incredibilă astăzi la Roma. A umilit-o pe teren pe rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 8 mondial. Alexandra s-a dezlănţuit pe zgura din peninsulă şi a reuşit victoria în două seturi 6-4, 6-3. În timpul jocului, a schimbat de multe ori strategia, a atacat şi a lovit puternic. În partida din optimi, Alexandra a alergat foarte mult şi a avut o formă fizică incredibilă.

Alexandra, locul 72 WTA, ar putea să o întâlnească în sferturi chiar pe Simona Halep, dacă aceasta va trece astăzi de Venus Williams. Calificarea în sferturi de finală îi aduce Alexandrei 46.000 de euro şi 190 de puncte WTA.

Pe același teren vor intra astăzi Simona Halep și Venus Williams. Sora liderului mondial a ajuns măcar în sferturile turneului de la Roma în 7 din 10 participări, ceea ce înseamnă că Halep va avea o oponentă extrem de hotărâtă să nu își strice statistica. Venus a câștigat turneul în 1999 și a mai jucat finala în 1998.

Tot astăzi, Simona Halep are programată, după meciul cu Venus, și partida de dublu în care face echipă cu Francesca Schiavone împotriva rusoaicelor Alla Kudryavtseva și Anastasia Pavlyuchenkova.

Irina Begu va intra abia seara în arenă. Ea o va înfrunta pe Victoria Azarenka, numărul 29 mondial, după ora 22:00, pe terenul central.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE