Home Politică Alina Petrescu este noul purtător de cuvânt al Guvernului

Alina Petrescu
Sursa Foto: Facebook

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, a anunţat Executivul, într-un comunicat de presă.

Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni, potrivit prezentării făcute de Guvern.

Alina Petrescu a realizat vineri ultima emisiune la Antena 3, ocazie cu care colegii i-au pregătit o surpriză, chiar în platou.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE