Home Economic ANAF dă consultaţii pe Facebook. Când şi pe ce teme poţi vorbi...

Sursa Foto: Facebook

Pentru cei care petrec mai mult timp în mediul virtual, ANAF a găsit o modalitate să fie în legătură cu ei. Astfel, patru angajați ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală își vor petrece fiecare miercuri pe Facebook răspunzând întrebărilor contribuabililor.

ANAF a anunţat că va oferi îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal pe pagina de Facebook a instituţiei, pe o tematică care se va schimba de la o săptămână la alta.

“Săptamâna aceasta așteptăm întrebările voastre legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.” scriu cei de la ANAF pe Facebook

În funcţie de numărul întrebărilor adresate de contribuabilii internauți, dar şi de complexitatea acestora, angajații vor răspunde pe loc sau într-un timp cât mai scurt.

“Puteți adresa întrebările sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: “Completarea și depunerea formularelor D200 și D201”, potrivit paginii ANAF

Sesiunea de întrebări și răspunsuri începe în fiecare miercuri la ora 09:00, însă nu se pecizează ora până la care angajații ANAF vor fi online.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE