Home Social ANAF scoate la licitaţie clădirile televiziunilor din trustul Intact

ANAF
Sursa Foto: Antena 3

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie sediilor televiziunilor trustului Intact, a anunţat vineri ANAF, într-un comunicat de presă.

Decizia vine ca urmare a unei întâlniri între conducerea ANAF şi reprezentanţii Antena TV Group.

În cadrul discuţiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinţei definitive nr.888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în data de 08.08.2014 şi continuarea procesului de validare a executării acesteia. În conformitate cu OG. 14/2007 şi în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate, se arată în comunicat.

Conducerea ANAF s-a întâlnit, vineri, la Ministerul Finanţelor, cu persoane din conducerea trustului Intact, iar la întâlnire au participat şi reprezentanţi ai Guvernului.

La începutul acestei săptămâni, ANAF a notificat compania Intact că trebuie să elibereze clădirile în care în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 în termen de cinci zile.

De cealaltă parte, reprezentanţii Antena 3 au susţinut că gestul ANAF reprezintă un atac la libertatea presei şi au criticat dur modul în care au acţionat reprezentanţii fiscului.

Acţiunea ANAF, organizată sub forma unui desant, care a implicat dispozitive şi forţe nemaiîntâlnite, ameninţă direct libertatea de exprimare, prin punerea în pericol a emisiei posturilor Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia Tv şi Zu Tv, au susţinut oficialii trustului Intact.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE