Home Lifestyle Angelina Jolie, acuzată că se sinucide în faţa copiilor. Brad Pitt o...

Sursa Foto: las2orillas.co

Angelina Jolie şi soţul ei, Brad Pitt, trec prin momente extrem de dificile. Zvonurile despre o despărţire iminentă au devenit tot mai prezente,  în presa de la Hollywood.

Se pare că problema ar fi Angelina Jolie, care a slăbit teribil, suferind de anorexie de mai mulţi ani, însă, soţul ei, Brad Pitt, ar acuza-o că nu face nimic să se salveze. Potrivit presei internaţionale, cea care a fost catalogată drept cea mai frumoasă femeie de pe pământ nu face niciun tratament şi, mai grav, nu ar fi conştientă de starea gravă în care se află.

Îngrijorat de starea soţiei sale şi speriat de ceea ce copiii ar putea să vadă, Brad Pitt i-ar fi dat Angelinei un ultimatim. Fie se preocupă serios de starea ei de sănătate, fie el pleacă cu copiii, anunţă 7sur7.be, preluat de AGERPRES.

“El vrea ca Angie să se concentreze asupra ei și asupra familiei sale înainte de a fi prea târziu. Brad i-a spus că el nu vrea să fie expuși copiii la această situație pentru un timp îndelungat și că nu intenționează să asiste fără să facă nimic la “sinuciderea mamei copiilor săi”, a declarat o sursă apropiata cuplului “Brangelina”, pentru revista Star.

Potrivit mai multor surse media din SUA, Angelina Jolie ar cântări 38 de kilograme, iar aspectul ei fizic este cutremurător.

angelina jolie

planetapop.com.br

Jurnaliştii au urmărit de-a lungul anilor cum vedeta pierde îngrijorător din greutate. Angelina a fost ultima oară vizibilă, pe o perioadă mai lungă în spaţiul public, când a filmat “Unbroken”. Prezent la filmările de pe platoul în care Angelina era producător, actorul japonez Miyavi a mărturisit că a fost surprins de cât de “subțire” este aceasta.

Mărturisile despre starea gravă de sănătate sunt tot mai multe. Şi guvernanta copiilor cuplului Pitt-Jolie a declarat pentru presă că Angelina Jolie a suferit de anorexie fiind internată acum câțiva ani pentru a fi alimentată sub supraveghere medicală, mai notează publicația metronews.fr.

Citește și: Angelina Jolie rupe tăcerea despre relația cu Brad Pitt și teama de moarte

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE