Home Lifestyle Angelina Jolie: “Nu mai vreau să fiu tânără”! Declaraţii suprinzătoare despre transformările...

Viaţa Angelinei Jolie poate fi subiectul unui film. Actriţă de succes, considerată multă vreme cea mai frumoasă femeie din lume, mamă şi soţia împlinită. Însă, ultimele ei declaraţii afişează şi o viaţă mai puţin cunoscută. Angelina nu s-a ferit să spună că are probleme în relaţia de cuplu, iar ultimul interviu relevă şi prin ceea ce trece trupul ei după ce a suferit două operaţii complicate: dublă mastectomie şi extirparea ovarelor.

Angelina a vorbit pentru The Daily Telegraph despre transformările sale. Scoaterea ovarelor a dus la menopauză precoce. În iunie, anul acesta, vedeta a împlinit 40 de ani, dar nu se jenează să mărturisească că este deja la menopauză. Ba chiar spune că se simte fericită şi susţine că nu şi-ar mai dori să fie din nou tânără.

De fapt, chiar îmi place la nebunie că sunt la menopauză. Nu am suferit transformări dificile, sunt chiar norocoasă din acest punct de vedere. Mă simt mai în vârstă şi simt că este mai bine aşa. Sunt fericită că m-am maturizat. Nu mai vreau să fiu din nou tânără”, a spus Angelina Jolie conform The Daily Telegraph.

Starul nu se sfieşte să afişeze sentimente pozitive când vorbeşte despre viaţa ei la menopauză. Corpul ei a reacţionat bine şi are deja şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi. Recent, pe pagina ei de Facebook a scris câteva rânduri pentru femei din întreaga lume.

“Este important să ajuţi şi alte femei să afle că pot să sufere o mastectomie şi să se simtă în continuare tot ca o femeie”, este mesajul de pe pagina de socializare.

Vedeta de la Hollywood a mers pe cartea prevenţiei, după ce a făcut un test care a arătat că este predispusă, la fel ca mama ei şi alte rude apropiate, să se îmbolnăvească de cancer. În 2007, mama Angelinei a murit la vârsta de 57 de ani, din cauza cancerului la sâni şi cel ovarian.

Testul a arătat şanse de peste 80% la sută ca şi fiica ei să îi moştenească această boală, iar Angelina a acţionat. În 2013, şi-a scos ambii sâni, iar în martie 2015 a suportat intervenţia de extirpare a ovarelor şi  a trompelor uterine.

Angelina a mărturisit de mai multe ori că a fost puternic afectată de moartea mamei sale. De altfel, pentru a reuşi să treacă peste pierderea suferită, s-a refugiat în ceea ce îi place mai mult. A început să scrie scenarii de film şi, astfel, a ieşit planul pentru ceea ce a devenit “By the sea”, filmul regizat chiar de Angelina, în care este şi personajul principal, alături de soţul ei, Brad Pitt, şi care a fost lansat de curând.

Citeşte mai multe despre evenimentele recente din viaţa Angelinei Jolie, aici:

Angelina Jolie spune povestea dureroasă din spatele celui mai aşteptat film de la Hollywood

Angelina Jolie rupe tăcerea despre relația cu Brad Pitt și teama de moarte

Angelina Jolie, acuzată că se sinucide în faţa copiilor. Brad Pitt o ameninţă cu despărţirea

Casa în care a copilărit Angelina Jolie, scoasă la vânzare. Vezi cum arată și cât costă imobilul

Angelina şi Brad şi-au dus copilul la psiholog! Sunt speriaţi de tulburările de personalitate

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE