Home Lifestyle Angelina şi Brad şi-au dus copilul la psiholog! Sunt speriaţi de tulburările...

Sursa Foto: Angelqueen.org

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au dus fiica mijlocie la psiholog pentru a înţelege ce se întâmplă cu ea. Shiloh are 9 ani, iar în ultimii şase ani s-a îmbrăcat şi comportat ca un băieţel. De altfel, aceasta le-a şi cerut părinţilor să o numească “John”. Dacă iniţial a acceptat, acum cuplul de la Hollywood ar fi îngrijorat, scrie Radar Online, conform OK Magazine.

Shiloh are tot timpul haine băieţeşti, nu îşi lasă părul să crească, iar gesturile afişate în public exprimă tot o imagine masculină. La evenimente, poartă costume şi ţine mai tot timpul mâinile în buzunare.

angelina shiloh

Hollywoodlife.com

Părinţii ar fi fost îngrijoraţi dacă nu cumva Shiloh, primul copil biologic al lor, ar fi fost influenţată de fraţii mai mari, adoptaţi. Dar psihologul ar fi spus că acest aspect nu este relavant şi i-ar fi sfătuit să îşi ducă fiica la şcoală. În prezent, atât ea cât şi fraţii ei sunt educaţi acasă de profesori.

“Este crucial în stadiul său de dezvoltare să fie înconjurată de copii. Faptul că face școală acasă o închide într-o lume mică”, a declarat o persoană apropiată celor doi, conform sursei citate.

Angelina a declarat de mai multe ori că nu este un părinte care să îşi silească copilul să facă ceea ce nu doreşte şi nu s-a sfiit să spună ce se întâmplă cu Shiloh.

“Vrea să fie băiat! De aceea a trebuit să-i tăiem părul. Îi place să se îmbrace numai în haine pentru băieți”, aşa o descria Angelina Jolie pe fiica ei în revista Vanity Fair, în 2010.

Apropiaţii spun că Angelina şi Brad speră să fie doar o perioadă trecătoare în viaţa fiicei lor, iar atunci când va ajunge la adolescenţă să îşi dorească să poarte rochii.

Cuplul are şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi din Cambodgia, Etiopia şi Vietnam. Shiloh este sora mai mare a gemenilor Knox şi Vivienne.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE