Home Inedit “Arăta ca o orgie în Roma antică” O noapte de beţie, încheiată...

Imagini inedite au fost surprinse în Roma, într-o dimineaţă, înainte de ivirea zorilor! Un grup de turişti britanici, patru bărbaţi şi două femei, au vrut să marcheze finalul vizitei lor în capitala Italiei la Fontana di Trevi, fântâna despre care se spune că, dacă arunci un bănuţ, te vei întoarce acolo.

Doar că ei şi-au aruncat hainele şi au început să alerge dezbrăcaţi prin apa fântânii antice. Martorii au povestit pentru Daily Mail că, mai întâi, bărbaţii s-au aruncat în fântână. Apoi au intrat şi tinerele, dar acestea au mai păstrat câteva haine pe ele.

Ar fi fost atât de băuţi şi de bine dispuşi, încât nici nu au observat că în jurul lor s-au strâns martori care au început să filmeze. Declaraţiile unora dintre ei sunt spumoase.

“Părea a fi o orgie în Roma Antică. Bărbaţii erau compleţi dezbrăcaţi, cu organele genitale la vedere. În timp ce femeile alergau peste tot în sânii goi. Una dintre ele era blondă, foarte tânără şi destul de atractivă”, a mărturisit un martor pentru sursa citată mai sus.

O jumătate de oră ar fi cântat şi strigat goi în piscină. Ar fi fost euforici, chiar şi atunci când au venit carabinierii, mai povestesc oamenii din zonă.

poze fontana di trevi

Daily Mail

Însă, distracţia îi va costa. Nu doar amenda pe care au plătit-o fiecare, în valoare de 169 de euro, dar au fost duşi şi la secţia de poliţie, unde au fost puşi sub acuzare pentru gesturi obsecene în public.

Jurnaliştii britanici scriu că, în cel mai bun caz, se pot alege cu o pedeapsă cu suspendare, pentru că legea este destul de drastică. Pentru fapta lor, riscă între trei luni de închisoare şi trei ani.

Printre cei şase se afla şi un director al unei companii care oferă soluţii pentru protejarea mediului înconjurător,  o ecologistă, dar şi un arhitect.  Aceştia au petrecut doar un weekend la Roma şi au stat la un hotel de top, pentru care au plătit câte 200 de euro pe noapte.

Autorităţile din Roma nu sunt la prima experienţă de acest fel. În luna iulie, trei americani au fost arestaţi după ce au făcut baie în monumentale fântâni din piaţa Navona, iar luna trecută o femeie din Australia a ajuns după gratii după ce şi-a scrijelit iniţialele numelui său pe pereţii Colosseumului. De curând, ministrul Culturii a declarat că Italia trebuie să lucreze la calibrul vizitatorilor şi să se concentreze pe “turiştii de elită”.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE