Home Extern UPDATE: Atac armat în Germania. Două persoane au fost ucise

Sursa Foto: ARHIVĂ / Blaulicht Nürnberg

Două persoane au fost ucise și alte două rănite în localitatea germană Leutershausen din apropiere de Nuremberg dup ce un individ înarmat a deschis focul în plină stradă.

Potrivit poliției germane, bărbatul se afla într-o mașină și a tras prima dată asupra unei femei, care a murit pe loc, după care a fugit de la locul atacului. Peste puțin timp, un biciclist a fost la rândul său împușcat mortal.

Ulterior, un fermier și un alt automobilist au fost împușcați însă au scăpat cu viață, scrie publicația germană Nordbayern.

Ucigașul a reușit să fugă de la locul atacurilor și s-a refugiat într-o benzinărie însă a fost încolțit de personalul din magazin și a fost imobilizat. Poliția, ajunsă imediat la fața locului, a izolat zona de teamă că în mașina atacatorului ar putea fi explozibil.

Primarul micii localități în care a avut loc atacul a fost șocat. Potrivit acestuia până acum nu văzuse decât la televizor așa ceva.

Într-un loc cu 5500 de locuitori, în cazul în care am trăit mereu liniștiți. Știam de astfel de situații doar de la televizor. – a declarat Siegfried Hess, primarul orășelului Leutershausen.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE