Home Eveniment Avea funcţii şi intrări la şefi. După ce l-a ameninţat pe poliţistul...

Luana Minea este aproape de a-şi pierde şi ultima funcţie publică pe care o deţine. Fosta directoare a Crucii Roşii Braşov şi-a dat demisia din PSD şi, în mod firesc, îşi va pierde şi scaunul de consilier judeţean.

Demisia vine după ce a apărut în mijlocul unui scandal care a vuit pe tot internetul şi a atras o anchetă a Corpului de Control din IGPR şi a procurorilor din Braşov.

Pe 8 februarie, agentul Marian Godină dezvăluia că a oprit în trafic o maşină care nu a acordat prioritate unui pieton. La volan se afla un apropiat al doamnei Minea, iar aceasta i-ar fi cerut să nu îi suspende dreptul de a conduce, ameninţând că are “funcţii şi intrări la domnul chestor”.

“Domnul chestor” era Ioan Aron, şeful IPJ Braşov care a ajuns să ceară pensionarea, imediat după ce Marian Godină a povestit cum obişnuieşte să umiliească şi să batjocorească oameni. Din cauza lui, şi-a  închis anul trecut pagina de Facebook, iar ulterior a ajuns să fie linguşit, pentru a o redeschide şi să salveze astfel scaunul şefului, după ce fanii s-au revoltat pe internet şi au bănuit că au existat presiuni asupra lui Godină pentru a închide pagina de socializare, unde relata întâmplări hazli din trafic.

După izbucnirea scandalului, Luana Minea s-a autosuspendat din funcţia de şefă a Crucii Roşii Braşov şi şi-a dat demisia din cadrul Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP) Braşov.

Miercuri poliţistul cu umor îşi lansează prima carte, Flash-uri din sens opus. Premierul României a anunţat că va fi prezent.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE