Home Politică Averea ascunsă a unui senator UNPR. Câţi bani nu poate justifica acesta

Senatorul UNPR Sebastian Grapă nu poate justifica aproape 200 de mii de lei. Potrivit Agenției Naționale de Integritate, diferența dintre avere și venituri câștigate a fost constată pentru perioada iunie 2008 – decembrie 2011, perioadă în care acesta a fost consilier în cadrul CJ Brașov.

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 197.545 Lei (aprox. 52.359,8 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către GRAPĂ SEBASTIAN, în prezent, Senator în Parlamentul României,  fost Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Brașov(în perioada 26 iunie 2008 – 18 decembrie 2012). – arată comunicatul emis de ANI

În consecință, Agenția Națională de Integritate a sesizat Curtea de Apel Brașov pentru a controla modul în care au fost obținuți banii.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Brașov, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către GRAPĂ SEBASTIAN în perioada 26 iunie 2008 – 31 decembrie 2011. – mai arată comunicatul ANI

Sebastian Grapă a fost până la începutul lunii iunie membru al PNL, chiar vicepreședinte al PNL Brașov, însă a părăsit partidul pentru a se înscrie în UNPR.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE