Home Extern Bancher criminal, spovedanie de groază: “Nu doar le-am torturat, am aplicat cea...

Cazul crimelor de groază comise de bancherul britanic Rurik Jutting a ajuns pe masa judecătorilor, care sunt în faţa unui criminal sadic ce se “spovedeşte” fără perdea. Detaliile sunt şocante.

Jutting a răpit două prostituate din Indonezia, Sumarti Ningsih şi Seneng Mujiasih, în apartamentul său de lux din Hong Kong, situat la etajul 31. Torturarea tinerei de 23 de ani, mamă a unui copil, a fost filmată de criminal, cu telefonul mobil.

Clipul se încheie cu momentul în care tânăra este decapitată deasupra vasului de toaletă, pe care a fost obligată să îl lingă, după ce a fost violată în mod repetat şi supusă la tratamente umilitoare. Agresorul a urinat peste trupul ei, iar când i s-a făcut rău, a obligat-o să-şi înghită propria vomă.

În înregistrarea făcută cu telefonul, bancherul de origine britanică ţine şi un discurs, în care vorbeşte că este conştient că are grave tulburări psihice, dar crede că ceea ce face el, înregistrându-şi ororile, va oferi ca sprijin pentru studierea unor comportamente deviante.

“Nu este doar tortură, este cea mai inumană formă de tortură posibilă vreodată. Ştiu că voi ajunge la închisoare pe viaţă, câte condamnări pe viaţă pot primi? Cred că este un întuneric în mine. Unii pot gândi că ceea ce văd este o formă narcisistă de a ucide. Sper că cineva, cândva, undeva, va considera utilă asta (n.r.: înregistrarea), pentru a înţelege ce înseamnă anormalitatea. Poate chiar voi pune acest filmuleţ pe Facebook” –  spunea Rurik Jutting. 

bancherul-criminal

Rurik Jutting, Sursa foto: Facebook

Bancherul care lucra la banca americană de investiţii Merrill Lynch, unde câştiga un salariu din şase cifre, a obligat-o pe Sumarti Ningsih să îi vorbească despre copilul ei de acasă, din Indonezia, pentru a simţi că o domină, încă de la începutul întâlnirii. Timp de trei zile a batjocorit-o, apoi a măcelărit-o, iar cadavrul a fost găsit într-o valiză, pe balcon.

În apartamentul criminalului a mai ajuns şi o a doua tânără, de 26 de ani, care îşi vindea serviciile sexuale. Şi pe aceasta a ucis-o, la doar 45 de minute de la momentul în care a cunoscut-o.

“Numele meu este Rurik Jutting. Acum cinci minute tocmai am ucis această femeie. Poate pentru că sunt drogat şi stau în faţa acestei camere, mă simt, din punct de vedere emoţional, satisfăcut. Poate că dacă aş fi avut mai multe astfel de conversaţii, nu aş fi sfârşit cu o femeie moartă în baia mea” – a spus acesta, în jurnalul său video, potrivit mirror.co.uk

Jutting ar fi cheltuit, în ultimii ani, un milion de dolari, pentru serviciile sexuale ale prostituatelor, dar şi pentru cocaină. El se descrie ca un psihopat, un bărbat care nu putea avea relaţii normale, din cauza introvertirii sale, dar susţine că este vinovat de omor prin imprudenţă, încercând astfel să scape de o condamnare pe viaţă, invocând faptul că nu ar fi avut discernământ.

Procesul său este în faza administrării probelor, iar înregistrările criminalului sunt primele prezentate. Membrii juriului şi-au pus mâinile la gură, atunci când au urmărit imaginile, iar principalul suspect nu a fost lăsat să mai privească încă o dată propriile sale orori.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE