Home Eveniment Bărbaţii care au înjunghiat un tânăr în Centru Vechi, identificaţi. Unul a...

Sursa Foto: Parchetul Tribunalului București

Doi bărbaţi de 28 de ani sunt principalii suspecţi în atacul produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Centrul Vechi, când un tânăr a fost înjunghiat în plină stradă. Ei au fost identificaţi în urma numeroaselor informaţii venite de la martori sau alte persoane care aveau cunoştinţă despre identitatea lor, anunţă Poliţia. Unul dintre cei doi este încă de negăsit.

La momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB efectuează acte de urmărire penală în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, faţă de cele două persoane menţionate, care au calitatea de suspect (unul dintre aceştia sustrăgându-se de la urmărirea penală), se arată în comunicatul Poliţiei.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani. Anchetatorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, care au înregistrat întregul incident. Sunt filmate atât momentul producerii agresiunii, cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

Sursa video: B365 via Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE