Home Eveniment Bărbatul care a ucis un taximetrist în 2011 a fost prins

ucigas taximetrist

Bărbatul care a ucis un taximetrist cu mai multe lovituri de cuțit în luna octombrie 2011 în Capitală a fost prins. Agresorul, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut și va fi prezentat instanței, cu cerere de arestare preventivă.

În data de 22.01.2016, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului B. I., în vârstă de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore. Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în data de 04.10.2011, în jurul orelor 13.20, într-un taxi, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei C.N., în zonele cervicală şi toracică, victima decedând în urma leziunilor suferite, arată un comunicat al anchetatorilor.

Timp de aproape cinci ani polițiștii au strâns probe pentru a-l prinde pe cel care l-a ucis pe taximetrist

Acum mai mult de patru ani, pe 4 octombrie 2011, taximetristul a fost atacat chiar în mașină în timp ce se afla pe strada Alexandru Obrejia din Capitală. Atacatorul i-a tăiat gâtul și a fugit.

De atunci, polițiștii au audiat peste 100 de martori și au vizionat imagini surprinse de zeci de camere de supraveghere. Iar acum, băbatul a fost identificat.

În ziua de 04 octombrie 2011, în jurul orei 13.20, pe bulevardul Obregia din sectorul 4, un taximetrist în vârstă de 59 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în propriul autoturism. Pe parcursul urmăririi penale efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie din cadrul D.B.P.M.B. – Serviciul Omoruri au audiat numeroase persoane (peste o sută), în vederea identificării autorului faptei. Totodată, pe lângă alte activităţi specifice, au fost vizionate imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere în vederea reconstituirii traseului urmat de victimă, de la ultimul punct în care i-a fost observată prezenţa (Piaţa Obor) până la locul faptei. În plus, au fost verificate numeroase informaţii în legătură cu posibilul agresor, furnizate inclusiv prin intermediul mass-media, cazul fiind unul intens mediatizat, mai arată comunicatul anchetatorilor.

Potrivit unor martori la incident, între șofer și clientul său ar fi avut loc o discuție destul de violentă, care a degenerat.

Martorii spun că nici nu și-au dat seama când șoferul a căzut din mașină plin de sânge, iar suspectul a luat-o la fugă.

Tot de la martori au aflat polițiștii și cum arăta atacatorul, iar pe baza declarațiilor acestora i-au făcut și un portret robot.

Anchetatorii nu au reușit până acum să elucideze motivele pentru care taximetristul a fost ucis cu sânge rece.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE