Home Politică Băsescu mai rămâne la Scroviştea. În Gogol, plouă!

Sursa Foto: Facebook

De aproape două luni, Traian Băsescu s-a mutat într-o locuinţă provizorie, pe domeniul de la Scroviştea. Casa acordată de RA-APPS fostului şef de stat, după terminarea mandatului, este cea din cartierul Primăverii, Bucureşti, unde a locuit Mioara Roman. Aceasta a fost evacuată, mutată într-un apartament, iar în urma ei au început lucrările de reamenajare.

”Azi am fost în locuința care mi se potrivește și în care plouă. Acolo nu se poate locui pentru securitatea unui președinte. La Gogol, astăzi, încă ploua, încă se scurgea apa din plafon. Când va fi gata, va fi gata”, a spus fostul președinte într-o intervenție telefonică, la B1.

Băsescu a criticat starea în case se află casa care i-a fost repartizată. Până când muncitorii angajaţi de statul român vor termina lucrările, fostul preşedinte rămâne la Scroviştea. Iată ce spunea despre această locuinţă, imediat după mutare, la finalul lunii martie:

“Pentru cei care mor de grija altora… M-am mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea mea, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp, conform solicitării mele, pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare” –a scris, la acel moment, Traian Băsescu pe Facebook

Fostul şef de stat a semnat cu RA-APPS contractul pentru locuinţa din strada Gogol, numărul 2, dar se va muta acolo abia când va putea fi livrată la cheie. Până atunci, rămâne la Scroviştea, fostul conac al lui Nicolae Ceauşescu.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE