Home Ştirile zilei Băsescu, prima reacție după dezvăluirile Adrianei Săftoiu: Mulți oameni amărâți

Cartea Adrianei Săftoiu, “Cronică de Cotroceni”, l-a scos din sărite pe fostul șef al statului. Traian Băsescu a avut declarații extrem de dure la adresa cărții fostului său consilier. Deși recunoaște că nu a citit-o. Într-o intervenție la postul de televiziune B1TV, fostul șef al statului o acuză pe fosta sa colaboratoare că își încalcă principiile.

Nu am citit cartea doamnei Săftoiu, dar aș trage o concluzie: mulți oameni amărâți în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri și să îți încalci principiile.” a afirmat Traian Băsescu

Mai mult decât atât, fostul președinte s-a felicitat că a întrerupt la timp colaborarea cu Adriana Săftoiu.

”Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007.Cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, dar cu Săftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidențiali nu sunt de capul lor, președintele află ce fac consilierii când nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunță și previn. În 2007, înainte de suspendare, ne-am despărțit.”, a mai spus Traian Băsescu.

În cartea sa “Cronică de Cotroceni”, Adriana Săftoiu vorbește despre o mulțime de episoade trăite alături de fostul președinte, dar și despre alte personaje aflate în anturajul acestuia. Momente care îl cam pun la colț pe Traian Băsescu: scandalul celebrului bilețel roz sau jocurile făcute de fostul șef al statului pentru șefia SRI și SIE.

Adriana Săftoiu a fost consilier al preşedintelui României şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în perioada 21 decembrie 2004 – 30 martie 2007.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE