Home Eveniment Bătaie ca-n ringul de box în traficul din Bucureşti. Este surprinzător...

Scene violente au avut loc ziua, pe un bulevard intens circulat în Bucureşti. Doi tineri sunt filmaţi de un martor, dintr-o maşină, cum îşi împart pumni şi picioare.

Exact ca-ntr-un ring de box, cei doi protagonişti se urmăresc şi se lovesc crunt.

Imaginile sunt filmate pe bulevardul Barbu Văcărescu, ziua în amiaza mare.

În timp ce tinerii par de nestăpânit, ceilalţi şoferi au o singură grijă. Claxonează pentru că maşinile acestora au fost oprite pe una dintre benzi, iar traficul şi aşa de desfăşura cu dificultate în acea zonă. Cu scenele de bătaie, spectatorii din trafic nu par a avea o problemă.

Prima persoană care intervine este o doamnă ce pare trecută de prima tinereţe, dar are curaj să intervină între cei doi. Apoi, îşi face apariţia şi o tânără care pare a fi cunoscută de unul dintre cei doi luptători.

Deşi, iniţial, lupta pare că s-a sfârşit, unul dintre tineri se răzgândeşte, coboară din nou din maşină şi continuă spectacolul sălbatic.

După ce tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare încât ar putea fi internaţi în spital, apar şi doi bărbaţi care reuşesc să îi despartă. Până atunci, ceilalţi şoferi din trafic s-au mulţumit să scoată capul pe geam şi să privească.

Se pare că întregul scandalul ar fi pornit de la o şicanare în trafic.

Sursa video: Youtube

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE