Home Social Bătrân mâncat de viu de câinii pe care îi avea în curte

Sursa Foto: desteptarea.ro

Întâmplare șocantă în localitatea brăileană Jirlău. Un bătrân a fost ucis chiar de câinii pe care îi avea în curte.

Potrivit polițiștilor, bătrânul în vârstă de 87 de ani a ieşit în miez de noapte în curte şi a căzut, moment în care cei patru câini care umblau dezlegaţi prin gospodărie s-au repezit la el şi l-au muşcat.

Trupul bătrânului a fost găsit de fiul acestuia în vârstă de 61 de ani, iar cadavrul a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Decizia legiştilor a fost clară, decesul a survenit în urma muşcăturilor.

 

Cauza morţii a fost şoc traumatic şi hemoragic. Bătrânul probabil că a ieşit în curte spre grupul sanitar, a căzut şi au tăbărât pe el cei patru câini pe care îi avea în curte. Voi face analize, pentru că e posibil ca omului să i se fi făcut rău de la inimă în momentul în care a căzut şi stopul cardio-respirator să se fi produs la momentul în care a văzut animalele pe el, dar sunt şi leziuni cu caracter vital. Omul era viu când l-au atacat câinii. Este muşcat de cap, are o ureche sfâşiată, numeroase muşcături pe braţe, antebraţe, pe fese, pe membrele pelvine. Muşcăturile sunt în general la nivelul articulaţiilor, unde sunt pachete musculare mari. – a declarat Gina Ilie, șeful Serviciului de Medicină Legală Brăila

Localnicii povestesc că animalele erau agresive și i-au tot spus bătrânului să potolească animalele, fiindcă le ţinea dezlegate şi nu erau în siguranţă nici oamenii care treceau pe stradă.

Oamenii din sat au pornit goana după câini. Au fost chemaţi inspectorii Direcţiei Sanitar- Veterinare, iar potrivit primarului Rică Tutulan, animalele au fost într-un final prinse și legate.

Ăla mare a fugit printr-un gard. Acum chiar e o problemă fiindcă băiatul victimei, care are probleme psihice, este în casă, a fost adus şi decedatul acasă, iar animalele sunt greu de prins. Am apelat şi la medicul veterinar şi, după ce am luat acordut fetei victimei, care a venit acum de la Galaţi, am prins cei trei câini. Medicul i-a legat, îi are la el în curte şi a zis că-i supraveghează timp de două săptămâni. – a declarat primarul localității Jirlău, citat de jurnaliștii de la Obiectiv.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE