Home Ştirile zilei “Bine că nu aţi venit cu mascaţii, că picam în fund” –...

Sursa Foto: Facebook

Prima oră a zilei. Procurori DNA şi poliţişti judiciarişti ajung la vila preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

Sunt şase inşi. Cu glugă sau şapcă pe cap pentru a nu putea fi uşor identificaţi de cei care văd imaginile înregistrate. În spatele lor, e o cameră de filmare, jurnalişti locali.

La poartă, nu iese în întâmpinare ţinta lor- Frunzăverde, ci o bătrână îmbrăcată într-un capot. Întâmpinarea decurge fără incidente, însă schimbul de replici este spumos.

Ofiţer DNA: Bună dimineaţa!
Bătrâna: Bună dimineaţa!
Ofiţer DNA: De la DNA suntem. Avem mandat de percheziţie…
Bătrâna: Da, e doamna acasă!  Bună dimineaţa… (bătrâna se uită cum intră în şir indian anchetatorii) Bine că nu aţi venit cu mascaţii, că picam toţi în fund! 

Frunzăverde a lipsit de acasă. Acuzaţiile DNA

Se pare că Sorin Frunzăverde, lider PNL, nu era acasă în momentul descinderilor. El fiind  la o întâlnire cu primarii și secretarii de comune la Băile Herculane.
De altfel, liderul PNL este acuzat de DNA că ar fi indimidat primari şi i-ar fi constrâns să facă tot posibilul ca în comunele lor, la turul 2 al alegerilor prezidenţiale, candidatul Klaus Iohannis să obţină cât mai multe voturi. Altfel, edilii nu ar mai fi primit bani de investiţii.  Filmarea aparţine PRESSALERT.RO, iar în această înregistrare anchetatorii ajung acasă la Frunzăverde la minutul 1 şi 24 de secunde.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE