Home Eveniment Blestemul unui tânăr din Argeş. Robert a încercat să oprească singur maşina,...

Sursa Foto: Facebook

Robert Cojanu, un tânăr din Boteni, Argeş, a murit în urma unui accident stupid. Era în faţa casei sale, când a încercat să oprească autoturismul care s-a pus în mişcare, pentru că nu era trasă frâna de mână. De unul singur, Robert a crezut că va opri autovehiculul. Însă, această greşeală i-a adus sfârşitul.

Maşina de o tonă greutate i-a strivit trupul. Tânărul a murit la vârsta de 23 de ani, iar apropiaţii vorbesc despre un blestem în familia sa. Şi tatăl său a sfârşit tragic când era foarte tânăr.

Rămas orfan, Robert a crescut fără protecţia tatălui şi a fost nevoit să muncească încă din adolescenţă, pentru a-şi face un viitor.

“Viața te pune la multe încercări, dar daca iti dorești cu adevarat ceva încearcă sa lupți. Nu renunța niciodată la visul tău (…) Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă (…) Am o vorbă, atunci când viața te pune la pământ, încearcă să aterizezi pe spate pentru ca daca te poți uita in sus, te poți ridica” – scria Robert, pe reţeaua de socializare.

robert-cojanu-boteni-arges

Sursa foto: Facebook

Autoturismul care l-a ucis era cumpărat cu multă trudă, în urmă cu câteva luni. Tânărul din Argeş a muncit în Germania şi s-a întors acasă în urmă cu doar câteva săptămâni. Era fericit că poate avea propria lui maşină, cu care s-a fotografiat pentru a se mândri cu reuşita sa.

De altfel, pe reţeaua de socializare le spunea prietenilor că, în vara anului viitor, se va căsători. Noaptea trecută, chiar înainte de a încerca să oprească singur autoturismul, a vorbit la telefon cu iubita lui, pentru ultima oară.

Nu este primul accident tragic de acest gen, care are loc în Argeş. Cu câteva zile înainte de Crăciunul de anul trecut, o profesoară din Piteşti a fost strivită de propria maşină. Pe o stradă în pantă, a lăsat autoturismul neasigurat şi a încercat apoi să-l oprească, când a văzut că este în mişcare liberă. Totul a avut loc sub privirile mamei profesoarei.

Citește și: VIDEO Accident CUMPLIT pe Autostrada Soarelui. Zeci de victime, cod roșu de intervenție

VIDEO Accident CUMPLIT pe Autostrada Soarelui. Zeci de victime, cod roșu de intervenție

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE