Home Lifestyle Bomba anului în showbiz: Angelia Jolie divorţează de Brad Pitt

Sursa Foto: Facebook

Angelina Jolie a intentat divorţ de soţul său, Brad Pitt, motivul fiind legat de modul în care acesta din urmă se purta cu cei şase copii ai cuplului, scrie TMZ.

Actriţa a depus deja documentele, în care se plânge de “dispute ireconciliabile”.

Angelina a cerut custodia exclusivă a copiilor, solicitând judecătorului ca Brad Pitt să aibă doar dreptul de a îi vizita temporar.

Sursele citate de publicaţia americană susţin că actriţa ar reclama şi faptul că Pitt consuma marijuana şi alcool şi avea o stare de nervozitate accentuată, care, potrivit Angelinei, i-ar fi putut pune în pericol pe copii.

În documentul depus la instanţă, Angelina Jolie a trecut data separării 15 septembrie 2016.

Cei doi erau căsătoriţi din august 2014, deşi aveau o relaţie încă din 2004.

De-a lungul timpului, presa a scris de mai multe ori despre despărţirea iminentă a cuplului, însă abia acum zvonurile s-au concretizat. Până acum însă, cea considerată vinovată de situaţia precară a relaţiei era Angelina.

Într-un interviu acordat revistei Vogue în octombrie 2015, actrița a vorbit despre deteriorarea relației cu soțul său.

Angelina a făcut o pararelă între viața lor de zi cu zi și filmul By The Sea, în care apare alături de Brad. Ironic, pelicula urmărește tocmai povestea unui cuplu care merge în vacanță în Franța pentru a își salva căsnicia zdruncinată.

Brad și cu mine avem probleme, dar dacă povestea noastră ar fi fost asemănătoare cu cea a personajelor pe care le interpretăm în film, nu am fi acceptat rolurile. Ca artiști, am vrut să facem tocmai ceva care să ne detașeze de viața de zi cu zi, explică Angelina.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE