Home Lifestyle Miliardarul acuzat că şi-a abuzat soţia româncă rupe tăcerea. Ce spune nepotul...

Scandalul dintre românca Irina Cristescu şi magnatul mexican Hector Bitar este departe de a se încheia. Procesul lor de divorţ este deocamdată suspendat, iar judecătorii din România au dat o decizie în favoarea mexicanului. Au decis ca Alessia, fetiţa celor doi, să meargă la tată, în Mexic. Însă, sentinţa nu este definitivă.

În aşteptarea unei hotărâri definitive, Hector Bitar pare să joace cartea împăcării, cel puţin în faţa presei. Acesta a acordat un interviu pentru Observator, în care a povestit că el a venit în România să-şi recupereze familia, pentru a fi din nou împreună, însă, până acum, nu a avut succes.

“Am tot încercat, am conversaţii pe skype, am imagini înregistrate, fotografii…  Că doar atat m-au lăsat.  Niciodată nu mi-am imaginat să facă ceva atât de înspaimantator ca asta, să sustragi ilegal o fetiţă de două luni din casa sa. Eu ştiu că un copil trebuie să stea cu mama lui, eu ştiu că Alessia trebuie să stea şi cu mama ei. Alessia trebuie să aiba mamă şi tată şi pentru asta lupt eu, să ne aibă pe amandoi”, a declarat Hector Bitar, conform sursei citate. 

Acesta neagă acuzaţiile făcute de Irina Cristescu, conform cărora soţul ei ar fi devenit violent şi ar fi căzut în patima drogurilor.

“Niciodată nu am ameninţat-o, nu am atins-o nici cu un deget, niciodată, niciodată! Am vazut că vor să mă facă cum că aş fi mafiot mexican, că ma ocup de droguri, ceea ce e complet fals”, a mai spus milionarul mexican.

Soţul Irinei Cristescu a vorbit şi despre căsnicia cu românca şi a dezvăluit cum ar fi început problemele dintre ei.

“Când m-am uitat în ochii ei, am simţit că deja am trăit multe lucruri împreună, a fost un lucru foarte ciudat, multă dragoste. Când am vrut să o avem pe Alessia a fost în totalitate un lucru plănuit, a fost un copil foarte aşteptat, foarte iubită atât de Irina, de mine, cât şi de familia mea. Irina s-a schimbat imediat ce s-a născut Alessia. Ea era foarte traumatizată şi îngrijorată pentru că s-a îngrăşat 46 de kilograme în timpul sarcinii, pentru că nu a avut grjă de ea şi a mâncat de toate” – a mai spus arhitectul mexican.

De cealaltă parte, Irina Cristescu, are o poveste cu totul diferită de soţul ei mexican.

“Viața copilului a fost pusă în pericol pe timpul sarcinii”, a mărturisit Irina Cristescu, la Antena 3.
Românca susţine că a fost lovită, că ea şi fetiţa au fost date afară din casă şi au fost nevoite să se mute la hotel. Pentru că are şi cetăţenie americană, Irina a putut să plece în SUA, de unde, cu un avion privat, plătit de familia ei, a ajuns cu fiica ei în România.
Hector Bitar de la Pena este nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume. În timp ce Irina Cristescu face şi ea parte dintr-o familie bogată şi puternică din România.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE