Home Extern Câine salvat după ce stăpâna lui a postat un mesaj șocant pe...

Sursa Foto: Facebook

Stăpâna unui câine a postat un mesaj șocant pe Facebook, făcând apel la prietenii săi să vină să îi împuște animalul, pe motiv că… răscolește gunoiul.

“Am nevoie de cineva care să îmi împuște câinele, niciunul dintre noi nu are sufletul să facă asta! Punem la dispoziție arma”, este postarea care a revoltat milioane de utilizatori Facebook.

Caine impuscat Facebook

Prietenii virtuali ai femeii, din Troupe, Texas, au rugat-o să se calmeze și să se răzgândească, însă fără efect, așa că oamenii au anunțat Protecția Animalelor despre postarea ciudată.

Inspectorii au reușit să salveze câinele în vârstă de trei ani de la stăpâna care îl voia mort. În mai puțin de 24 de ore, Cinnamon (Scorțișoară) a fost vaccinat și a ajuns în grija unei alte familii. Polițiștii spun că nu îi vor întocmi dosar penal femeii, deoarece aceasta a predat animalul de bunăvoie.

Unul dintre coordonatorii adăpostului la care a ajuns câinele după ce a fost luat de la femeia care îl voia mort s-a declarat șocată de incident.

Lucrez cu astfel de câini în fiecare zi. Sunt viața mea, și când Cinnamon a intrat pe ușă, pur și simplu mi-a frânt inima. E un câine foarte dulce, cum poate cere cineva să ceară să fie împușcat? – a declarat Nanette Moss pentru CBS 19

Nici femeia și nici rudele sale nu au vrut să stea de vorbă cu presa pentru a își explica gestul.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE