Home Social Scandalul de la Casa Regală. Iubita Principelui Nicolae, prima reacţie la informaţiile...

Nicolae
Sursa Foto: Facebook

Iubita fostului principe Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, Nicoleta Cîrjan, a dat de înţeles că informațiile potrivit cărora a dat naștere unui băiețel sunt neadevărate.

“Acum am aflat ca am născut un băiat :)))))))” , a completat ea ulterior, într-un comentariu.

Informaţia potrivit căreia tânăra ar fi dat naştere unui copil au fost publicate de jurnaliştii cancan.ro, care au susţinut că Nicholas ar fi recunoscut deja copilul.

Nicoleta a adus pe lume un băiețel. Nu știe nimeni dacă ea și Prințul Nicolae sunt împreună, dar el a recunoscut copilul. Încă de la început a spus că isi va asuma paternitatea. Acum, Nicoleta organizează botezul copilului și este lesne de înțeles că la eveniment va lua parte și tatăl bebelușului. Prințul Nicolae are defectele lui, ca orice om, dar a fost mereu un bărbat responsabil, care a iubit copiii. Pentru el, asta contează mai mult decât orice titlu nobiliar, ar fi declarat un apropiat al acestuia, potrivit sursei citate.

Foto: Beatrice Gabor /// Sursa: Facebook

Foto: Beatrice Gabor /// Sursa: Facebook

Principele Nicolae ar fi avut o relație de scurtă durată cu Nicoleta Cârjan, pe care a cunoscut-o în timp ce tânăra s-a implicat într-unul dintre proiectele feței regale, respectiv turul ciclist al României.

Principele Nicolae, paria Casei Regale după scandal

Tânăra a rămas însărcinată, ceea ce a dus la un uriaș scandal în Casa Regală, motiv pentru care Regele Mihai a decis să îi retragă lui Nicholas titlul regal, dar şi locul în linia de succesiune la tron.

În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de “Principe al României” și calificativul de “Alteță Regală”. De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare în aceeași zi.

În calitate de Șef al Casei și Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei și vieții fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală și societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect și mereu cu gândul la ceilalți.

Păstrând aceeași afecțiune nepotului său, Regele Mihai nădăjduiește că Nicolae va găsi, în anii viitori, un fel potrivit de a-și servi idealurile și de a folosi calitățile cu care Dumnezeu l-a înzestrat.

Alteța Sa Regală Principesa Elena, mama lui Nicolae, a primit înștiințarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele, se arată în comunicatul de la acea vreme.

Născut pe 1 aprilie 1985, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills este fiul principesei Elena şi nepotul regelui Mihai. Înainte de anunțul Casei Regale, era al treilea pe linia succesiunii la tron.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE