Home Social Care este starea lui Gabriel Cotabiță. Mesaj din partea familiei

Sursa Foto: Facebook

Gabriel Cotabiță este în continuare în stare de inconștiență și ventilat mecanic, la mai bine de o săptămână de la stopul cardio-respirator pe care l-a suferit. Fiica cea mare a artistului a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj adresat fanilor și prietenilor.

“Mesajul acesta vine ca urmare a speculațiilor din ultimele zile și se adresează exclusiv fanilor, prietenilor și persoanelor dragi tatei care se îngrijorează. Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup si suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află. Vă asigurăm că beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru. Însă vă reamintim că atunci când va fi cazul de noi declarații oficiale, ele vor fi făcute de către singurele persoane abilitate: reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru. Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță”, se arată în mesajul acesteia.

Gabriel Cotabiţă a ajuns în stare de inconştienţă la spital vineri, după ce i s-a făcut rău în sala de antrenament a unui hotel din Capitală. Artistul a căzut la podea după câteva exerciţii şi a primit primul ajutor din partea medicului hotelului. Angajaţii sălii au chemat ambulanţa, iar Cotabiţă a fost dus de urgenţă la spital.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE