Home Social Carnagiu pe șosele. Mamă și fiică, ucise de o basculantă

Sursa Foto: politiarutiera.ro

Două femei au murit, iar un copil a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui groaznic accident ce a avut loc la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

Primele cercetări arată că o basculantă cu numere de Sălaj a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul şofat de tânăra de 27 de ani, care era însoţită de soţul ei, de copilaşul lor de nici 2 ani, precum şi de mama ei.

În urma impactului, maşina a fost aruncată în afara şoselei, la câţiva metri de carosabil.

Cele două femei, tânăra de 27 de ani şi mama sa, au rămas încarcerate între fiarele maşinii în care se aflau după ce autoturismul a fost lovit de o basculantă. Copilul de 1 an și 8 luni este în stare gravă, iar tatăl acestuia a scăpat cu doar câteva zgârieturi, arată Monitorul de Suceava.

Un echipaj de la descarcerare a scos cele două femei dintre fiarele maşinii, apoi medicii de la SMURD şi de pe Ambulanţă au preluat toate cele patru victime pentru a le transporta la spital, dar femeile au fost declarate decedate, la scurt timp.

Şoferul care a provocat nenorocirea a încercat să se justifice prin faptul că un alt conducător auto a frânat brusc şi a virat dreapta, spre hotel, iar el nu a mai avut timp să oprească.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE