Home Social Caz şocant în România: a violat şase copii ca să se răzbune...

Sursa Foto: ziare.com

Un bărbat de 59 de ani din localitatea Sântana, judeţul Arad, este acuzat că, în decurs de o oră şi jumătate, ar fi violat şase copii, pentru a se răzbuna pe părinţii acestora, cu care avea neînţelegeri mai vechi.

Fapta groaznică a avut loc pe 2 martie, iar bărbatul a fost deja arestat. Victimele sale au vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că în data de 02.03.2017, în intervalul orar 20:30-22:00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de 6 copii, cu vârste între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E. (minor în vârstă de 8 ani), C.M.I. (minor în vârstă de 11 ani), B.I.F. (minor în vârstă de 8 ani), R.N.A. (minor în vârstă de 11 ani), C.M. (minor în vârstă de 11 ani) și D.E.A. (minor în vârstă de 12 ani), arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş.

Atacatorul este acuzat acum de comiterea a şase infracțiuni de viol în formă agravată. El va sta după gratii cel puţin 30 de zile, timp în care poliţiştii şi procurorii continuă ancheta.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE