Home Eveniment Cazul şocant al Anei Maria, tânăra de 20 de ani care a...

Sursa Foto: Facebook

Tânăra de 20 de ani care a murit în timpul unui concert din Buzău a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza unei boli respiratorii de care suferea.

În aglomeraţia din timpul concertului a suferit o criză astm. Prietenii au scos-o din mulţime, dar a mai durat până când au ajuns medicii de pe ambulanţă, pentru a o resuscita. Ar fi trecut cel puţin 10 minute până când au început manevrele de resuscitare, care au fost continuate şi la spital.

Potrivit Ştirilor Pro TV, afecţiunile pulmonare ale tinerei de 20 de ani erau vechi, dar s-au accentuat în ultima perioadă. În urmă cu o jumătate de an, ea trecuse printr-un şoc, după ce şi-a îngropat tatăl.

ana maria moarta concert buzau

Sursa foto: Facebook

România TV anunţă că prietenul ei le-a declarat medicilor că tânăra nu consumase alcool, nu era fumătoare, iar în seara concertului a folosit de mai multe ori spray-ul cu medicamente pentru astm, pe care îl avea tot timpul la ea.

Anchetatorii investighează cazul morţii ei şi au înregistrat un dosar pentru moarte suspectă. În aceste momente, se aşteaptă rezultatele autopsiei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE