Home Eveniment Cazul şocant al lui Mircea Gheorghe Cozmiuc. Tânăr ucis pe stradă în...

Sursa Foto: http://www.expressandstar.com/

Mircea Gheorghe Cozmiuc, un tânăr de origine română, care locuia în Anglia, a fost ucis cu sânge-rece în localitatea Wolverhampton. Poliţia britanică anunţă că a făcut mai multe reţineri şi se teme că românul a fost urmărit  de mai multă vreme. Atacatorii s-au răzbunat pe el, din motive încă necunoscute.

Mircea Gheorghe Cozmiuc lucra la Amazon, iar colegii şi prietenii lui din Marea Britanie sunt în stare de şoc. În memoria tânărului ucis, apropiaţii s-au mobilizat pe Facebook, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Poliţia anunţă că au fost prinşi patru indivizi, suspectaţi de asasinarea românului. Însă, unul dintre ei a fost lăsat liber, pentru că nu există probe certe care să arate că a participat la atac.

Sâmbătă dimineaţă, Mircea Gheorghe Cozmiuc a fost găsit înjunghiat, pe stradă. Avea multiple plăgi şi a mai supravieţuit doar câteva zeci de minute.

Atacatorii au fugit de la locul crimei cu o maşină A3, de culoare gri. Anchetatorii au făcut chiar apel la localnici, pentru a primi informaţii despre cei care s-ar fi putut afla în autoturismul respectiv.

După câteva zile de la atac, poliţiştii au în custodie trei bărbaţi în vârstă de 33, 34, respectiv 36 de ani.

“Credem că asaltul a fost ţintit şi vrem să transmitem că populaţia nu trebuie să se teamă să iasă din case”, a transmis detectivul Jim Munro, potrivit birminghammail.co.uk

Potrivit Ştirile Pro TV, tânărul român a fost ucis chiar în drumul său spre serviciu, cu o zi înainte de a intra în concediu. Mircea Gheorghe Cozmiuc era din Braşov şi plănuise să se întoarcă în România, în vacanţă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE