Home Eveniment VIDEO Accident teribil: 5 oameni, ucişi într-o staţie de autobuz. Şoferul vinovat...

Sursa Foto: infobraila.ro

Un accident teribil a avut loc luni dimineaţă în oraşul Brăila. Un tânăr şofer, care a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, a spulberat o staţie de autobuz.

Patru oameni au murit pe loc, iar a cincea persoană, o femeie, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Zona în care a avut loc accidentul este una aglomerată, aflată în apropierea unei pieţii.

Şoferul care a provocat tragedia a rămas încarcerat în maşină. El a fost extras de către pompieri şi a fost dus de urgenţă la spital.

Aici, testele toxicologice au arătat că acesta se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

S-a recoltat probe pentru alcoolemie si pentru substanţe de tipul drogurilor. Testele calitative făcute în Unitatea de Primiri Urgenţe, care sunt orientative, au iesit pozitive la trei substanţe.

Analizele se vor trimite la Bucureşti, la Institutul de Medicină Legală, pentru verificare, la toxicologie, a declarat Mihai Iugulescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila pentru Antena 3.

Potrivit aceleiaşi surse, ar fi vorba despre amfetamină, benzodiazepină şi cannabis. Nu se ştie la acest moment dacă aceste substanţe au ajuns în organismul tânărului datorită tratamentului pe care îl urma pentru epilepsie, după cum scrie presa locală.

Şoferul  vinovat de moartea a cinci oameni are 27 de ani. El a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, pe şoseaua Râmnicu Sărat, din Brăila, unde a ucis oameni din staţia de autobuz. O fotografie cu el a fost postată pe stirileprotv.ro

accident braila sofer epilepsie droguri

Martorii povestesc că au văzut maşina scăpată de sub control cum se apropie de staţia de autobuz, câţiva dintre ei au apucat să se ferească în ultima clipă şi, astfel, au reuşit să scape cu viaţă.

Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Şoferul suferă şi de obezitate, iar doctorii care încearcă acum să-i salveze viaţă întâmpină mari probleme. Din cauza greutăţii sale, nu poate intra la Computerul Tomograf.

Video: Lexie Alexa via Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE