Home Lifestyle Ce a făcut Leonardo DiCaprio după ce a luat Oscarul. Era aproape...

Sursa Foto: Lenardo DiCaprio via Facebook

A aşteptat mai bine de două decenii să primească marele trofeu al cinematografiei, iar după ce a ridicat Oscarul, Leonardo DiCaprio şi-a luat prietenii cu ei şi au plecat să sărbătoarească, aşa cum se cuvine.

Cel premiat ca cel mai bun actor într-un rol principal, a fost văzut după gala premiilor Oscar într-un restaurant din West Hollywood.

În mod firesc, DiCaprio a fost în centrul atenţiei. Toată lumea l-a privit, toţi au vrut să îl felicite, iar la finalul petrecerii a părut copleşit de atâtea emoţii.

Deşi a încercat să se relaxeze, a fost văzut zâmbind mult, savurând o băutură în timp ce fuma dintr-o ţigară electronică, la final a uitat să ia cu el acasă statueta aurie.

Paparazzi l-au surprind ieşind din local fără premiul preţios. Însă, alte persoane au avut mai multă grijă de statueta lui. Astfel, vedeta şi-a primit Oscarul la timp, în ce se urca în maşină. Mai mult, a primit şi un cadou, se pare, din partea restaurantului. Leonardo Dicaprio a plecat acasă cu Oscarul şi cu o sticlă de băutură.

Cu siguranţă, acum Oscarul se află într-un loc sigur, anunţă jurnaliştii ziarului spaniol La Vanguardia.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE