Home Politică Ce au vorbit Ponta şi Crin la prima întâlnire după luni de...

Senatorul PNL Crin Antonescu a afirmat, vineri, întrebat de un jurnalist dacă a mai discutat cu premierul Victor Ponta, că a vorbit cu acesta şi a constatat că amândoi au “beteşuguri fizice temporare”: prim-ministrul la genunchi, iar el în cot.

Am vorbit adineauri cu Ponta pentru că am făcut un schimb de experienţă – avem amândoi ceva beteşuguri fizice temporare: dânsul la genunchi şi la mine în cot, a declarat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Fostul lider PNL l-a luat peste picior însă pe Ponta, amintind de discursul pe care l-a susţinut la moţiunea de cenzură din 2012, când a căzut Guvernul Ungureanu, apreciind că Victor Ponta este unul dintre “ungurenii” despre care a vorbit în discursul respectiv.

Dacă mi-aţi adus aminte de discursul din 2012 e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi şi noi ungureni. Între timp s-a întâmplat că am constatat că unul dintre aceşti ungureni e şi domnul Ponta, le-a spus Antonescu jurnaliştilor.

Moțiunea de cenzură depusă de PNL a fost respinsă de plenul Parlamentului. Moțiunea a primit 194 de voturi “pentru”din necesarul de 278. 13 parlamentari au votat “împotrivă”. În plen au fost prezenţi 417 parlamentari din 554. 214 senatori și deputați și-au exprimat votul, iar 7 voturi au fost anulate.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE