Home Economic Ce bonuri au ieșit câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale

Loteria Bonurilor Fiscale

Extragerea de duminica aceasta, contând pentru Loteria Bonurilor Fiscale, i-a desemnat pe norocoșii care vor intra în a doua etapă pentru câștigarea unui premiu care poate ajunge la 10.000 de lei.

Astfel, bonurile care rămân în cursă sunt cele în valoare de 238 de lei, emise pe 6 aprilie.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 aprilie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Astfel, cei care au bonuri care corespund numerelor extrase din urnă trebuie să meargă, în termen de 30 de zile, la una dintre unitățile ANAF, cu o copie a actului de identitate și de o cerere, care poate fi obținută gratuit de la administrația fiscală. Atenție: documentele depuse după expirarea termenului de 30 de zile nu vor mai fi luate în considerație.

Fiecare unitate ANAF la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă va elibera o copie a acestora cu mențiunea ‘conform cu originalul‘, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare. Lista acestora va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF, în așa fel încât fiecare persoană să poată verifica existența sa pe listă.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde 100 sau chiar mai puțini câștigători, premiul de 1.000.000 lei va fi împărțit între aceștia.

Dacă numărul lor este mai mare însă, va fi organizată a doua extragere, în cadrul căreia va fi extras un număr dintre cele acordate de ANAF.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE