Home Sport Ce face Simona Halep după eşecul de la Madrid

Simona Halep nu a părut în niciun moment puternic afectată de înfrângerea dură din startul turneului de la Madrid. Asta nu înseamnă că nu a tras nişte concluzii importante cu privire la jocului ei. Însă, a acceptat eşecul şi a declarat că era pregătită pentru un astfel de moment, deşi nu ştia cât de curând o să apară. Simţea că a avut o evoluţie formidabilă în acest an şi, ca orice sportivă, era pregătită şi pentru o zi proastă. S-a întâmplat să fie chiar confruntarea cu franţuzoaica Alize Cornet care a dat dovadă de multă pasiune în joc, entuziasm şi multă concentrare.

 

simona halep selfie

Simona Halep nu a plecat imediat din capitala Spaniei. A postat chiar ieri, 7 mai, pe pagina sa de facebook, fotografii din Madrid. Nu sunt de la shopping, ci de pe teren. Cel mai probabil, Simona nu a putut sta prea departe de zgură şi şi-a continuat pregătirea, mai ales că a anunţat că abia aşteaptă să înceapă competiţia de la Roma. De altfel, chiar aşa au fost denumite pozele – “Încă puţin până la Roma”. În groufie, Simona face semnul victoriei, din tribune.

Turneul de la Roma este important pentru ea, se va juca pe zgură şi este un moment de încercare, antrenament şi menţinere în formă pentru marele pas – Paris Open, Grand Slem.

În 2013, la Roma, Simona Halep s-a oprit în semifinale, când a pierdut în faţa Serenei Williams. Anul trecut, s-a calificat în turul trei al turneului “Premier 5”, dar nu a mai jucat. A trebuit să se retragă, din cauza unei probleme medicale. A acuzat o problemă la muşchii abdominali.

Turneul de la Roma se va încheia pe 17 mai şi până la Paris vor fi câteva zile de pauză. Turneul din capitala Franţei debutează pe 25 mai. Un titlu de Grand Slem acolo, primul ei Grand Slem, este marele vis al româncei. Paris este oraşul ei de suflet şi tot acolo a câştigat titlul la junioare.

Există şi o posibilă schimbare pe tabloul WTA care o poate afecta pe Simona. Dacă Maria Sharapova se va califica în finale la Madrid, atunci va urca din nou pe locul 2, iar Simona, după doar o săptămână, se va întoarce pe poziţia a treia.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE