Home Politică Ce mesaj îi transmite Băsescu lui Sevil Shhaideh: “Am sunat la Constanţa,...

Sursa Foto: Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi cere lui Sevil Shhaideh să nu accepte să fie propunerea PSD pentru funcţia de premier. Băsescu are un mesaj laudativ la adresa acesteia, acesta fiind şi motivul solicitării sale.

Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întîlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi.
Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşul dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră.
Aveţi o reputaţie impecabilă.
De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine, a scris Băsescu pe Facebook.

Sevil Shhaideh este propunerea PSD pentru funcţia de premier, anunţul fiind făcut miercuri de Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

Este un om în care am încredere totală, iar această propunere e şi un mesaj puternic pe care îl transmit tuturor cetăţenilor României că îmi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală şi pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare. Nu merge acolo pentru a-şi construi un proiect personal, pentru a face acţiuni pentru presă. Să-mi dea garanţia că e un om care munceşte, care ştie, care are determinare, care are capacitate de muncă şi de înţelegere, un om în care eu să am încredere totală, şi-a explicat Dragnea decizia.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE