Home Lifestyle Ce s-a întâmplat după ce Cristiano Ronaldo a găsit un telefon mobil

Sursa Foto: Facebook

O întâmplare care îl are în centru pe Cristiano Ronaldo face înconjurul lumi. Fotbalistul era în vacanţă în Las Vegas când a găsit un telefon mobil. A fost uşor să-şi dea seama cine este proprietara. Telefonul era plin de fotografii ale unei tinere din America aflată în vacanţă, în aceeaşi parte a lumii şi în acelaşi timp cu el. Nu o cunoştea, dar a fost interesat să afle mai multe despre ea.

facebook ronaldo cu fataAstfel, fotbalistul a vrut să-i ofere personal telefonul găsit din întâmplare. Dar, mai mult decât atât, starul a invitat-o în oraş. Atât pe ea, cât şi pe prietenele ei. Entuziasmată, tânăra Austin a împărtăşit tot ce a trăit pe Facebook.

“Vestea proastă e că mi-am piedut telefonul acum două zile! Vestea bună e că l-a găsit Cristiano Ronaldo. Vestea şi mai bună e că ne-a invitat la cină aseară!”, a scris Austin Woolstenhulme pe Instagram.

facebook ronaldo cu toate fetele

Tânăra a pus pe internet fotografii lângă starul Real Madrid, sărutându-l pe obraz. De altfel, toate prietenele ei au fost fericite că şi-a pierdut telefonul. Pentru că atunci când şi l-a recuperat au fost şi ele prezente. Şi a devenit astfel o noapte de neuitat în prezenţa vedetei fotbalului mondial. The Telegraph scrie că, astfel, Ronaldo a devenit “un erou”.

Imaginile au devenit virale pe internt şi întreaga presă a speculat că, cel mai probabil, şi fotbalistul s-a simţit extraordionar.

 

O noapte în prezenţa a patru domnişoare a fost cu siguranţă şi pe placul portughezului. Mai ales că, oficial, este singur în acest moment, după ce s-a despărţit în urmă cu câteva luni de fotomodelul rus Irina Shayk.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE