Home Ştirile zilei Ce spune Laura Codruţa Kovesi despre posibilitate de a candida la preşedinţia...

kovesi

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie a vorbit despre planurile ei de viitor. Laura Codruţa Kovesi a tranşat o dezbatere din spaţiul public cu privire la o posibilă candidatură a sa la preşedinţia României.

“Văd că sunt foarte multe speculații în spațiul public despre ceea ce voi face, despre ceea ce nu voi face. Vă asigur că sunt singura care decid acest lucru și ceea ce pot să asigur (…) este că nu voi intra în politică și nu voi candida nici pentru președinte și nici pentru altă funcție, ci am să-mi continui activitatea în sistemul judiciar”, a spus Kovesi, joi seară, la Digi24

Kovesi s-a dezis de orice legătură cu lumea politică.

“Nu o să fiu niciodată persoana de care politicienii să aibă nevoie, orice încercare de presiune asupra mea o voi face publică. Nu cred că îşi permite nimeni să aibă discuţii cu mine şi cu procurorii DNA despre dosare pe care le investigăm. Cred că nici nu a fost nevoie să îi spun vreunui politician <nu mă suna că mă suni degeaba>”, a mai declarat ea. 

Laura Codruţa Kovesi spune că va anunţa la expirarea mandatului dacă îşi va dori să îşi mai continue activitatea la Direcţia Naţională Anticorupţie. Înainte de a deveni procuror-şef DNA, Kovesi a fost procurorul general al României.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE