Home Lifestyle Ce viaţă duce fiica lui Ion Ţiriac, cel mai bogat român

Sursa Foto: Facebook

Ion Ţiriac, românul  cu o avere estimată la 1,5 miliarde de euro, conform Top 300 Capital, are trei copii recunoscuţi oficial. Însă, doar băiatul cel mare, Ion Ion Ţiriac este cunoscut publicului larg. Ceilalţi doi copii, rezultaţi din relaţia avută de român cu ziarista egipteană Sophie Ayad, sunt Ioana şi Karim.

Diferenţa de vârstă dintre Karim şi Ioana este doar de doi ani. Amândoi au crescut alături de mama lor, în Monaco. În 2009, Libertatea posta o fotografiei a copilei împreună cu mama sa, în perioada în care Ioana era şefă de clasă la prestigioasa şcoală International School of Monaco.

ioana tiriac si mama ei

Sursa foto: Libertatea

Astăzi, după 7 ani, Ioana este o adolescentă în pragul majoratului, iar schimbarea este radicală.

ioana tiriac fiica ion tiriac

Sursa foto: Ioana Ţiriac via Facebook

Pe contul ei de Facebook a postat mai multe fotografii, din vacanţa de la Miami sau de la ieşirea cu prietenii.

ioana tiriac in miami

Sursa foto: Facebook

ioana tiriac fiica ion tiriac

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: Cine este cea mai bogată româncă și cum trăiește ea

Adevărul scrie că fiica magnatului Ion Ţiriac duce o viaţă fără griji. Se pare că a îmbrăţişat meseria mamei, dar ar avea spiritul anteprenorial al tatălui său, pe care îl vizitează destul de des. Când vine în România, îşi dă check in complexul de lux Stejarii, ansamblul deţinut de fostul tenismen în nordul Capitalei.

ioana tiriac fiica ion tiriac

De altfel, de ziua de naştere a tatălui, i-a dedicat şi un mesaj special, pe care l-a postat pe pagina ei de socializare.

“La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, scria Ioana pe pagina de Facebook, postând şi o fotografie cu tatăl ei din perioada în care cucerea lumea întreagă de pe terenul de tenis.

ion tiriac tenismen

Sursa foto: Ioana Ţiriac via Facebook

Citeşte şi: Nathalie Năstase şi viaţa ei boemă. Cât de bine seamănă cu tatăl ei, Ilie Năstase

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE