Home Lifestyle Cea mai frumoasă fetiță din lume este din nou în centrul unui...

Sursa Foto: Facebook

Kristina Pimenova, cea care a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume, este din nou în centrul unui uriaș scandal, după ce aceasta a încheiat, la vârsta de doar 10 ani, încă un contract valoros cu o cunoscută casă de modă.

Presa internațională scrie că au apărut tot mai multe voci care îi acuză pe părinți că o exploatează, dar și că fetița pozează în scene controversate, cu vădită tentă sexuală.

Kristina, originară din Moscova, este fotomodel de aproape șapte ani. Mama ei, fost model, și tatăl, un fost fotbalist care a jucat pentru Rusia la Campionatul Mondial de fotbal din 2002, au povestit că au decis să o lase pe fiica lor să urce pe scenă după ce au primit avalanșe de complimente, cu privire la frumusețea fetiței.

Kristina Pimenova fetita rusoaica cea mai frumoasaâ

Sursa foto: Facebook

Acum, pagina de Facebook a Kristinei este urmărită de aproape patru milioane de oameni din întreaga lume. Fetița a fost imaginea celor mai prestigioase case de modă: Armani, Vogue, Dolce & Gabana, iar de curând a semnat cu LA Models.

Cei care au început să o urmărească pe fetița extrem de frumoasă au remarcat că modul în care este îmbrăcată, machiată, coafată nu mai corespunde cu vârsta ei reală. Au apărut comentarii pe internet în care unii dintre fani spun că fetița ar putea deveni ținta unor pedofili, fiind expusă într-un mod periculos pe internet.

kristina pimenova tinuta controversataâ

Sursa foto: Facebook

Mama ei susține însă că are totul sub control. Conturile de socializare nu sunt gestionate de Kristina, iar pe paginele ei sunt acceptate doar comentarii și filmulețe potrivite pentru copii.

Mama Kristinei, Glikeriya Shirokova, a povestit în urmă cu un an pentru MailOnline că fiica ei se bucură enorm de ceea ce face. Fetița se distrează în timp ce se află în sesiunile de fotografii sau pe catwalk, la prezentările de modă.

“Dacă cineva vede ceva sexual în aceste fotografii probabil gândește ca un pedofil și ar trebui să consulte un doctor”, a declarat mama Kristinei, conform The Daily Mirror.

Unii dintre cei care au lăsat comentarii pe conturile de socializare scriu că, în curând, Kristina ar putea poza pentru Victoria’s Secret, deși are doar 10 ani.

kristina podium

Sursa foto: Facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE