Home Eveniment Cel care i-a spart casa Elenei Băsescu, condamnat la închisoare

elena basescu

Cel care i-a furat Elenei Băsescu pantofii și cosmeticele va sta în pușcărie trei ani și jumătate. Paul Macarenco, bărbatul care a spart apartamentul fiicei fostului președinte, în august 2015, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti, fiind acuzat de furt calificat.

Iniţial, Paul Macarenco a fost condamnat în octombrie 2015 de Judecătoria sectorului 1 la patru ani şi patru luni închisoare, pedeapsă redusă acum de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani şi jumătate.

Paul Macarenco era paznicul clădirii în care locuiește Elena Băsescu

Pe 6 august 2015, Elena Băsescu a sunat la poliție și a reclamat faptul că unul dintre paznicii imobilului în care locuieşte i-a sustras din casă mai multe haine şi cosmetice.

Fiica fostului președinte a declarat atunci că paznicul a reușit să intre foarte ușor în casă deoarece ușa nu era încuiată.

Nu a durat mult până când poliţişti au stabilit că principalul suspect Paul Macarenco, în vârstă de 62 de ani.

Anchetatorii au percheziţionat atunci locuinţa bărbatului, unde au găsit mai multe bunuri furate de la fiica lui Traian Băsescu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului şef al statului, locuieşte din 2012 într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, împreună cu soţul său şi cu cei doi copii ai lor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE