Home Social Cel mai sadic criminal. A ucis un băieţel de 4 ani, care...

Sursa Foto: Politia Romana via Facebook

Un bărbat de 44 ani, din Bârghiş, Sibiu, a fost arestat preventiv pentru o crimă odioasă. Procurorii au aflat abia acum detaliile unei morţi cumplite. În urmă cu trei ani, într-o casă din satul sibian Zlagna, din comunca Bârghiş, bărbatul a ucis în bătaie un copil de 4 ani, care era chiar fiul iubitei sale.

La bătaia cumplită ar fi participat şi mama copilului. Împreună l-ar fi lovit puternic în zona feţei şi a pieptului, susţinând că au fost deranjaţi de o manifestarea isterică a copilului.

Cei doi au dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. După ce au văzut copilul fără suflare, i-au săpat o groapă în curtea casei, unde l-au îngropat.  Procurorii dezvăluie cum, a doua zi după crimă, omul a pregătit un plan sadic. A dezgropat cadavrul şi apoi l-a fiert în sodă caustică.

“Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat.
După decesul minorului L.A.V., inculpatul Z.A. a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul minorului, după care s-a deplasat în mun. Tg. Mureş de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Pentru a scăpa apoi de urmele crimei odioase, tatăl vitreg a aruncat rămăşiţele copilului de 4 ani în râurile  Târnava Mare şi Mureş.

“Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat”, mai anunţă procurorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor şi profanare de morminte sau cadavre. Anchetatorii nu au anunţat ce s-a întâmplat cu mama copilului şi dacă aceasta este cea care a denunţat crima, după trei ani de zile.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE