Home Lifestyle Cenuşăreasa zilelor noastre este noua imagine Dior. Povestea ei este reală

Sursa Foto: Washington Post

O tânără de doar 14 ani readuce la viaţă povestea Cenuşăresei. Sofia Mechetner este de cetăţenie israeliană şi a impresionat în întreaga lume cu povestea de viaţă şi cu frumuseţea ei. De curând, a devenit noua imagine a renumitei companii Christian Dior, chiar dacă nu are niciun fel de experienţă în domeniul modelling-ului.

cinderela

Timesofisrael.com

 

Sofia provine dintr-o familie modestă. Locuia într-un apartament modest cu mama şi cu cei doi fraţi mai mici. Camera în care dormea o împărţea cu fraţii ei, patul ei era vechi şi rupt, iar deseori era nevoită să măture podele şi să spele rufe pentru a-şi ajuta mama care la rândul ei muncea de dimineaţa până seara pentru a-şi creşte copiii, scriu jurnaliştii de la Washington Post.

Un post de televiziune israelian a numit-o pe adolescentă “noua poveste a Cenuşăresei”. Pe lângă povestea de viaţă pe care o are Sofia, aspectul ei i-a dus cu gândul pe jurnalişti la celebra Cenuşăreasa. Blondă, ochii albaştri, mlădioasă şi cu o înălţime de 1,78 metri. Aşa este descrisă Sofia de către jurnalişti. Povestea ca de film a Sofiei a început în momentul în care aceasta l-a întâlnit pe Roberto, un agent în căutare de noi staruri. Impresionat de frumuseţea şi de viaţa ei, i-a trimis fotografia la Paris, cu solicitarea de a fi acceptată la o sesiune de fotografii la agenţia Viva Modelling.

cinderela

Jewlicious.com

Iniţial, fata a fost acceptată, dar când şi-au dat seama că aceasta are doar 14 ani şi niciun fel de experienţă, Viva a refuzat să-i acorde castingul.
Această decizie avea să se schimbe în momentul în care Sofia şi impresarul se aflau într-un magazin Dior. Atunci l-au întâlnit pe Raf Simons, unul dintre designerii companiei. Fascinat la rândul său de frumuseţea fetei, acesta a insistat ca agenţia Viva să accepte castingul, iar după doar câteva săptămâni, Sofia avea să semneze un contract care i-a schimbat viaţa.

cinderela 1

Jewishbusinessnews.com

Contractul pe care l-a semnat este în valoare de 265.000 de dolari cu Dior şi include prezentarea liniei vestimentare toamnă-iarnă  2015 la Fashion Week din Paris şi este deja prezentată pe site-ul companiei.

Acum, mama Sofiei, celibatară şi imigrantă, va putea să renunţe la joburile pe care le are. Aceasta este femeie de serviciu şi îngrijitoare de bătrâni. Şi fraţii Sofiei vor duce o viaţă mai liniştită. Sora lor le va putea lua acum un apartament mai mare în care să locuiască. De fapt, acesta a fost şi visul Sofiei. La 14 ani, să aibă o cameră doar a ei. Povestea fetei sărace a ajuns în presa din întreaga lume.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE